Servicebeurt

Heeft u een nieuwe fiets gekocht? Dan is regelmatig een servicebeurt verstandig. De eerste servicebeurt is zelfs gratis. We kijken uw fiets helemaal na en stellen een aantal onderdelen zoals versnelling en rem bij zodat u optimaal van uw fiets kunt blijven genieten. Een goede servicebeurt voorkomt reparatie. U kunt zelfs online een afspraak maken voor een servicebeurt. Heeft u een elektrische fiets? Dan krijgt u ook een elektrische leenfiets mee tijdens uw servicebeurt.

Reparatie

Natuurlijk kan het voorkomen dat uw fiets een reparatie nodig heeft.  In onze werkplaats is uw fiets in vertrouwde handen. We zijn gespecialiseerd in het repareren van elektrische fietsen (e-bikes), maar natuurlijk is uw racefiets, MTB of kinderfiets ook welkom. U krijgt een leenfiets mee zodat u niet zonder fiets zit. 

Accessoires

Het monteren van een kinderzitje, een nieuwe bagagedrager, fietstassen of andere fietsaccessoires doen we vaak terwijl u wacht. U kunt bij ons de accessoires uitzoeken in de winkel en als het niet op voorraad is, kunnen wij het via de leverancier in de meeste gevallen de volgende dag al in huis hebben. Vraag gerust om hulp als u op zoek bent naar een oplossing voor op of aan uw fiets.

Lekke band of kapotte ketting?

Maak nu zelf online een afspraak op het moment dat u het uitkomt. U krijgt van ons een leenfiets mee.