Bij Bart de fietsenmaker vind u een groot aanbod van nieuwe en gebruikte elektrische fietsen (e-bikes), moederfietsen,  stadsfietsen, sportfietsen (racefietsen en MTB) en kinderfietsen. Voor elke wens hebben wij een passende fiets! Bart de Fietsenmaker is dealer van een aantal bekende fietsmerken zoals Cortina en Sparta en ook de bekende kinderfietsen van Alpina en Loekie

Elektrische fietsen (e-bikes)

De fietsen met trapondersteuning, ook wel E-bikes genoemd, zijn niet meer weg te denken uit het moderne straatbeeld. Jong of oud, groot of klein, overal kom je E-bikes tegen. De fiets die je een zetje in de rug geeft, is zowel voor tegenwind als voor het gemak gemaakt. Ze zijn gemakkelijk te bedienen door middel van een overzichtelijk display en ook zonder ondersteuning prima om mee te fietsen. Hij trapt niet zwaarder, je hebt alleen meer gewicht om vooruit te verplaatsen.

E-bikes zijn in 2 groepen te verdelen, met een inwendige zeer mooi in het frame weg gewerkte accu die eruit ziet als een gewone fiets. Met de motor in het achterwiel voor een juiste gewichtsverdeling. Een eventueel minpunt is dat de fiets, als deze niet gebruikt wordt, altijd aan de stroom moet worden aangesloten. Dit om de capaciteit van de accu de waarborgen.

De ander variant die steeds meer aan terrein wint is de E-bike met een accu onder of aan de achterdrager bevestigd. Makkelijk uitneembaar voor het opladen binnen en het maakt de fiets ook lichter voor op de fietsdrager te tillen. Een eventueel nadeel is dat de accu duidelijk zichtbaar is.

Moederfietsen

De fiets voor veilig vervoer van moeder en kind is al een aantal jaren op de markt. De belangrijkste verschillen met een gewone fiets zijn een dubbele standaard voor een stabielere positie om het kind in de fietsstoel te zetten. Een verlengde achterdrager om tas, stoel en of buggydrager eenvoudig kwijt te kunnen. Daarnaast een stuurslot om omslaan van het stuur te voorkomen, foam om het stuur voor een zachte slaapplek en het belangrijkste verschil, meer ruimte tussen zadel en stuur, zodat er voldoende ruimte is om normaal op en af te stappen.

Bij Bart de fietsenmaker hebben wij diverse rijwielmerken en bovendien keuze uit diverse tassen, buggydragers en kinderstoeltjes.

Stadsfietsen

Een fiets met 3 versnellingen, rollerbrakes en naafdynamo in het voorwiel voor permanente verlichting zonder zwaar te hoeven trappen. Eenvoudige fiets voor alledag, naar school, kortom 'basic' met een beetje comfort. Bij Bart de fietsenmaker treft u een ruim assortiment aan om dit rijwiel verder aan te kleden.


Sportfietsen

De fiets voor sportieve fietstochtjes in en om de woonplaats. Ideaal om 40 of 50 kilometer op een sportieve manier af te leggen. Voldoende versnellingen om elke hindernis te nemen. Of het nu een dijk op is, of tegen de wind in, dit kan eenvoudig met deze fietsen. Compleet met lichtgewicht aluminium frame, v-brakes, eventueel vering voor en achter.

Bekende merken zoals Sparta en Cortina

Bij Bart de Fietsenmaker in Zwolle-zuid kunt u terecht voor alle bekende fietsmerken, zoals Cortina en Sparta. Of het nu gaat om elektrische fietsen of de 'gewone' stadsfietsen, we hebben altijd een fiets die bij u past. Uiteraard kunt u een proefrit maken en adviseren wij u over de juiste maat en het juiste model. 

logo Cortina